Imaš između 15 i 30 godina i živiš u Osijeku ili prigradskom naselju Osijeka?

Želiš da Osijek bude što više grad po mjeri mladih? Upravo sada imaš priliku reći svoje mišljenje i prijedloge kako se to može učiniti te kako ti vidiš svoj Grad.  

U sklopu projekta “Mladi za grad”  u ponedjeljak 26. rujna s početkom u 10 sati u prostoru Stare pekare u Osijeku (Trg Vatroslava Lisinskog 1) održat će se završna konferencija na kojoj će mladi imati priliku svoje prijedloge o tome kako treba izgledati Program za mlade Grada Osijeka koji će se usvojiti na razdoblje od 2022. do 2025. godine.

Konferencija će na jednom mjestu okupiti 40 mladih i 15 tzv. donositelja odluka (osoba koje su zaposlene u različitim ustanovama i organizacijama). 

Ukoliko i ti želiš biti dio ovog događaja te dati svoje prijedloge, prijavi se putem online prijavnice koja se nalazi ovdje

Bit će ujedno i prilika za umrežavanje i druženje s drugim mladima te informiranje o važnosti sudjelovanja mladih u donošenju dokumenata koji su namijenjeni upravo njima.

Ovaj aktivnost provodi se u okviru projekta “Mladi za grad”  financiranog sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+., čiji nositelj je PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Osijeka, a partner na projektu je Grad Osijek.