Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, 5.prosinca 2017. godine, PRONI Centar za socijalno podučavanje, nositelj programa Volonterski centar Vukovar, organizirao je u Gradskoj knjižnici Vukovar svečanu dodjelu godišnjih volonterskih nagrada najzaslužnijim pojedincima i organizatorima volontera. Među mnogim volonterima i volonterkama koji su vrijedno doprinosili razvoju zajednice istaknuli su se Martina Šišić i Domagoj Nota, oboje volonteri organizacija civilnog društva. Time su i zasluženo ponijeli titule volonterke, odnosno volontera godine.

Među organizatorima volontiranja nagradu za promociju volontiranja jednakih mogućnosti dobila je Osnovna škola Josipa Matoša zbog promoviranja značaja volonterstva i poticanje svojih učenika – djece s teškoćama u razvoju, na aktivno sudjelovanje u zajednici. PRONI Centar za socijalno podučavanje, dobio je godišnju nagradu za promociju i razvoj volonterstva na području grada Vukovara i Vukovarsko-srijemske županije.

Ovu svečanost uljepšali su i mali volonteri, učenici Osnovne škole Nikole Andrića i Osnovne škole Mitnica kojima se neizmjerno zahvaljujemo, kao i Gradu Vukovara koji je financijski omogućio održavanje ovog svečanog događaja te Gradskoj knjižnici Vukovar na ustupanju prostora.

Dodjela nagrade 2017 (8)

Dodjela nagrade 2017 (9)

Dodjela nagrade 2017 (10)

Dodjela nagrade 2017 (6)

Dodjela nagrade 2017 (5)

Dodjela nagrade 2017 (11)

Dodjela nagrade 2017 (1)

Dodjela nagrade 2017 (3)

Dodjela nagrade 2017 (2)

Dodjela nagrade 2017 (4)