U sklopu projekta “EU misli ” koji PRONI Centar za socijalno podučavanje provodi u partnerstvu sa Vukovarsko-srijemskom županijom, u gradu Vukovaru 1. rujna održano je četvrto po redu javno informativno događanje u ovoj županiji. I ovo javno  događanje bilo je prilika da se predstavnici udruga, javnih institucija, kao i predstavnici lokalnih vlasti na čelu s gradonačelnikom grada Vukovara Željkom Saboom upoznaju kako sa projektima koji su još uvijek u tijeku, tako i s projektima koji su završeni, a danas se smatraju primjerima dobre prakse kada je u pitanju vođenje europskih projekata za mlade.

Nakon pozdravnog govora vukovarskog gradonačelnika predstavljeni su rezultati ankete koja je kao dio aktivnosti projekta “EU misli”  provedena u srednjim školama Vukovarsko-srijemske županije na temu “Mladi i Europska unija”. Svi prisutni mogli su vidjeti kako mladi doživljavaju Europsku uniju, kakvi su njihovi stavovi i mišljenja o očekivanim promjenama, te žele li uopće biti dio te zajednice naroda.

Ovo je bilo predposljednje javno informativno događanje koje se održava u Vukovarsko-srijemskoj županiji, a ono koje slijedi, ujedno  i zadnje, je u Vinkovcima 2. rujna, u devet sati na adresi Bana Jelačića 1, u gradskoj vijećnici.

Za sve dodatne informacije i prijave javiti se na:

Zoran Jovanić

PRONI Centar za socijalno podučavanje

Telefon: 032/450 106

e-mail: vukovar@proni.hr