Jeste li spremni prihvatiti izazov i voditi Info centar za mlade Vukovar, koji se u okviru PRONI Centra za socijalno podučavanje već više od 5 godina bavi informiranjem, savjetovanjem i obrazovanjem mladih. Ako jeste, imate volje, znanja i vještina za rad s mladima prijavite se na natječaj za radno mjesto Voditelj/ica Info centra za mlade Vukovar.
Želja nam je zaposliti osobu koja je kreativna i želi svojim radom doprinijeti poboljšanju kvalitete života mladih ljudi, za što se i mi zalažemo. 
Stoga, ako si iz Vukovara i želiš biti dio našeg tima, prijavi se na otvoreni natječaj najkasnije do 16.10.2014.godine.
Potrebna zvanja:  Društveni smjerovi

Razina obrazovanja: VSS ili 3 godine radnog iskustva u civilnom sektoru

Mjesto rada: Vukovar
Opis poslova:
Predstavljanje Info centra u javnosti, održavanje i unaprijeđenje odnosa s relevantnim dionicima u lokalnoj zajednici, vođenje Savjetodavnog odbora, pisanje projektnih prijedloga, provedba i izvještavanje projekata, upravljanje proračunom, upravljanje djelatnicima i volonterima ICM-a, rad u zajednici, provedba redovitih aktivnosti informiranja i savjetovanja mladih te uspostava novih aktivnosti, terenski rad koji uključuje i službena putovanja izvan mjesta stanovanja te u inozemstvo, rad u međunarodnom okruženju
Dodatna znanja i vještine:
Aktivno upravljanje automobilom, poznavanje rada civilnoga sektora, menadžment volontera, komunikacijske vještine, samoinicijativnost, sposobnost prilagodbe radu u timu i individualnom radu.
NAPOMENE:
Prijavitelj treba biti s područja grada Vukovara, priložiti životopis u Europass formatu, motivacijsko pismo te preporuke prethodnih poslodavaca ili podatke osoba koje za njih mogu dati usmenu prporuku.

Prijave isključivo poslati na e-mail poslodavca – icm-vu@proni.hr najkasnije do 16. listopada 2014.

Ne treba slati dodatnu dokumentaciju.

Odabrani kandidati će biti pozvani na razgovor nakon isteka natječaja gdje će priložiti dodatnu dokumentaciju.