Započela obuka 10 savjetnika HZZ-a na području Vukovarsko-srijemske županije. Prvi trening održan je u Iloku od 24. do  28. siječnja 2011. sa skupinom od 5 savjetnika. U tjednu od 7. do 11. veljače 2011. u Iloku održava se trening namijenen drugoj skupini savjetnika.

U okviru projekta “Korak po korak na tržište rada” koji s nositeljem projekta HZZ Područnom službom Vukovar, provode Udruga žena Vukovar i PRONI Centar za socijalno podučavanje, tim trenera PRONI Centra započeo je s provedbom programa osposobljavanja 10 savjetnika HZZ-a za provedbu psihološkog i emotivnog osnaživanja 90 žena, sudionica ovog projekta.

Proces osposobljavanja namijenjen je dvjema skupinama savjetnika.

Prvi trening održan je u Iloku od 24.do 28. siječnja 2011. sa skupinom od 5 savjetnika. U tjednu od 7. do 11. veljače 2011. u Iloku održatv se trening namijenen drugoj skupini savjetnika.

Tijekom veljače i ožujka, savjetnici će provoditi radionice osnaživanja sa ukupno 90 žena podijeljenih u 6 skupina. Projektne aktivnosti nastavit će se u smijeru razvoja osobnih i profesionalnih kapaciteta sudionica projekta, kako bi im se omogućilo aktivno sudjelovanje na tržištu rada, te kreiranje rješenja za njihovo zapošljavanje i samozapošljavanje.