PRONI centar za socijalno podučavanje/Info centar za mlade Vukovar održao je 30. rujna 2015. godine ispred robne kuće Velepromet Putujuću informiraonicu u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, u vremenu od 11:00 do 13:00 sati.

Putujuća informiraonica bavila se temom “Volontiranje kao oblik cjeloživotnog učenja” kojoj je cilj bio informiranje građana i mladih o tome kako se mogu uključiti u volontiranje, koje kompetencije stječu, odnosno što sve mogu naučiti kroz proces volontiranja.

Naših 5 volontera podjelilo je 200 promotivnih materijala, uz prijavnice koje su mladi mogli popuniti i postati volonteri Info centra za mlade Vukovar.

Na štandu su se mogle dobiti dodatne informacije od naših volontera koji su svoja iskustva prenosili zainteresiranima.

Ovom aktivnošću podignuta je razina informiranosti mladih i građana grada Vukovara o važnosti cjeloživotnog učenja kroz volontiranje i svih drugih aktivnosti u kojima tijekom cijelog svoga života unaprjeđujemo svoja znanja, vještine i kompetencije.

Ukoliko niste stigli pokupiti materijale, štand Info centra za mlade Vukovar stoji vam na raspolaganju u Gradskoj knjižnici Vukovar, stoga se možete i dalje informirati i uzeti ono što vas zanima.

Ova aktivnost financirana je sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Vukovara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA           OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     OLYMPUS DIGITAL CAMERA