Nakon uspješno provedenog Prvog sastanka partnera u projektuPokretne slike umjetnosti i kultureodržanog 19. veljače 2018., na kojem su partneri u projektu KUD “Jozsef Atilla Zmajevac”, Hedgehog Perfections i PRONI Centar za socijalno podučavanje aktivno pristupili izradi detaljnog plana za sve aktivnosti u projektu, razmijenili sve potrebne informacije i upute, definirali i oformili Projektni tim, te učinili planiranje pripremnih aktivnosti projekta s raspodjelom svih zaduženja, Tim je žestoko krenuo u akciju. Prvi sastanak partnera - KULTURA - 2

Prvi sastanak partnera - KULTURA - 1Za potrebe izrade vizualnog identiteta projekta, Tim je potaknuo stvaranje posebne skupine koja će tijekom projekta biti zadužene za cjelokupnu vidljivost i promociju, s posebnim naglaskom na informiranje javnosti o mladima u projektu, kako bi se utjecalo na povećanje njihove vidljivosti u zajednici.

Sastanak radne skupine za VIZUALNI IDENTITET -2 Sastanak radne skupine za VIZUALNI IDENTITET -1

Svi partneri iskazali su svoje zadovoljstvo izrađenim idejnim rješenjima kolega iz Hedgehog Perfections-a, a od 4 ponuđena vizualna identiteta, odabrali su peterokut koji simbolički predstavlja razlomljeni kaleidoskop, u kojem se ističe savršenstvo (kao značenje peterokuta) te u kojem se vanjski rubovi spajaju i čine krug. Broj elemenata u znaku je 5, a predstavljaju sklad kojem teže aktivnosti mladih u projektu. Logo predstavlja simbolički pet “pokretnih slika umjetnosti i kulture”, u čijem značenju se smjenjuju aktivnosti za mlade u projektu. Sve aktivnosti u različitim su bojama, kako bi se mogle istaknuti tijekom same provedbe.

ODABRANI LOGO PROJEKTA

Vizualni identitet projekta bit će primijenjen na svim promotivnim materijalima projekta, uz propisane logotipe provedbenih tijela i samog programa Europskog socijalnog fonda.