Dragi mladi, donosioci odluka i poslodavci, pozivamo vas na zajedničko druženje i razgovor o vrednovanju volonterskog angažmana i utjecaju volontiranja na povećanje konkurentnosti na tržištu rada.

Vaša iskustva i mišljenja od velike su nam važnosti. Stoga vas pozivamo da se odazovete i sudjelujete u Zajedničkoj fokus grupi s mladima, donosiocima odluka i poslodavcima koja će se u okviru projekta “Vrijedim za dvoje” održati u osječkom Hotelu ZOO, Sjevernodravska obala bb, 25.09.2015. s početkom u 10 sati.

Naime, proteklih mjeseci nekoliko organizacija civilnog društva uz veliku potporu volonetera/ki, provelo je na području Slavonije i Baranje istraživanje na temu volonterstva, nakon čega su, a na osnovu rezultata, uslijedile fokus grupe (tematske rasprave) s mladima i donosiocima odluka (članovima Lokalnih partnerstava za zapošljavanja). Budući da su na istima donošeni zaključci, iste bismo s vama rado prokomentirali te u ugodnoj atmosferi pokušali doći do zajedničkih zaključaka i preporuka za daljnji razvoj volonterstva te unaprjeđenje vrednovanja volonterskog angažmana u svrhu lakšeg uključivanja volontera/ki na tržište rada na području Slavonije i Baranje.

Prijavnice za Fokus grupu možete preuzeti na niže postavljenim linkovima:

Prijavnica – mladi

Prijavnica – donosioci odluka i poslodavci

Rok za prijavu: 15.rujan 2015.

Program Fokus grupe