Nezaposleni ste, a poslali ste puno prijava za posao? U moru informacija ne znate na koji način doći do prave informacije? Puno pitanja, a malo odgovora.

Ako je upravo to što te muči, imaš između 15 i 30 godina i živiš na području grada Osijeka, prijavi se i sudjeluj u radionici, koja će se održati u četvrtak, 01. veljače 2018. od 10 do 18 sati u prostorijama Info-centra za mlade, na adresi Kralja Zvonimira 15, Osijek.

Evo prilike da nešto poduzmeš i promijeniš! Svaka aktivnost ti može dobro doći i pomoći u što boljem pronalasku informacija, a možda i posla. Zato, dođi i budi dio ekipe „lovaca na informacije“, zabavi se i na licu mjesta saznaj što se krije iza riječi Infolovka.

Voljeli bismo čuti što ti misliš o načinu informiranja tebe kao nezaposlene osobe i što bi trebalo poduzeti da te informacije budu vidljivije, sažetije i općenito kvalitetnije. S nama će biti i predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pa ćeš i dobiti puno novih informacija i ponešto naučiti. Ukoliko budeš želio/željela možeš dobiti i Youtpass certifikat.

Za vrijeme radionice osiguran je ručak, a ukoliko dolaziš iz okolnih mjesta grada Osijeka bit će pokriveni i putni troškovi ukoliko ti je potrebno.

Prijaviti se možeš putem prijavnog obrasca i to što prije, jer je broj mjesta ograničen. Ukoliko nemaš nikakve mogućnosti ispuniti prijavnicu ipak dođi na radionicu pa ćemo to učiniti kad dođeš na radionicu.

Vidimo se! 🙂

Radionica se provodi u sklopu projekta „ABECEDA informiranja mladih“, financiranog sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+.