2016. godina se bliži kraju, a bliži se i Međunarodni dan volontera, 5.prosinac 2016. godine kojega će Volonterski centar Vukovar obilježiti i ove godine svečanom dodjelom volonterskih nagrada.

Volontirali ste u 2016.godini u Vukovaru?
Znate nekoga tko je puno volontirao i želite ga/ju nominirati za najvolontera/ku Vukovara za 2016. godinu?
Znate za neku organizaciju i/ili ste baš u toj organizaciji Vi volontirali i želite ih nominirati za najbolju organizaciju Vukovara 2016. godine?
Znate za neku ili ste baš Vi sudjelovali u najboljoj volonterkoj akciji u Vukovaru 2016. godine?

Nominacijske obrasce možete preuzeti OVDJE, kao i detaljan opis NATJEČAJA. Ukoliko imate nejasnoća ili želite dodatne informacije SLOBODNO nam se javite na 032/450-107 ili na mail volonterski-vukovar@proni.hr

Broj nominacija nije ograničen – možete nominirati više osoba i/ili organizacija/ustanova/institucija, a za svakoga posebno ispunite predviđeni nominacijski obrazac.

Rok za dostavu nominacijskih obrazaca je petak, 18.11.2016. 

Obrasce možete dostaviti mailom, poštom ili osobno u Volonterski centar Vukovar.

Volontiranje je navika srca, stoga iako volonteri ne trebaju nagrade i priznanja jer to čine zbog navike srca, obradujte nekoga svojom nominacijom te možda usrećite nekoga tko se tomu nije nadao.

Ova aktivnost financirana je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara.