Promakla ti je važna informacija? Što možeš poduzeti da ti se to više ne događa? Budi dio ekipe „lovaca na informacije“, zabavi se i na licu mjesta saznaj što se krije iza riječi “Infolovka”.

Ako ideš na fakultet u Osijeku, dakle ako si student/ica, prijavi se i sudjeluj u radionici, koja će se održati u četvrtak, 25. siječnja 2018. od 10 do 18 sati u prostorijama Info-centra za mlade, na adresi Kralja Zvonimira 15, Osijek.

Voljeli bismo čuti što ti misliš o načinu informiranja mladih i što bi trebalo poduzeti da te informacije budu vidljivije, zanimljivije i općenito kvalitetnije. Saznat ćeš nove informacije i ponešto naučiti te ukoliko budeš želio/željela dobiti i Youthpass certifikat.

Na radionicu ponesi samo dobru volju, a mi ćemo se pobrinuti za ugodnu, opuštenu atmosferu i fini ručak, :-).

Prijaviti se možeš putem prijavnog obrasca (Prijavni obrazac_Infolovka_studenti). Ispunjeni obrazac pošalji na mail Info-centra za mlade Osijek – icm@proni.hr i to što prije, jer je broj mjesta ograničen. Vremena za prijavu imaš do srijede, 24. siječnja do 12 sati.

Radionica se provodi u sklopu projekta „ABECEDA informiranja mladih“, financiranog sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+.

Vidimo se! 🙂
1454410764_eu-flag-erasmus--vect-pos