Pozivamo mlade od 15 do 25 godina na Uvodni kamp projekta „Pokretne slike umjetnosti i kulture“ u Osijeku od 23. – 26. svibnja 2018.

Ukoliko si mlada osoba koja je pripadnik  nacionalne manjine, nezaposlena mlada osoba ili  mlada osoba čije su obitelji u sustavu socijalne skrbi onda je ovo informacija baš za tebe. Prijavi se na kamp za mlade gdje ćeš zajedno s 80 mladih imati priliku učiti, razmjenjivati iskustva i znanja s drugima  te se isto tako dobro zabaviti.
Program kampa omogućit će ti da se upoznaš s  radom  TV postaja i radija, da saznaš kako nastaju on-line portali i kako se održavaju stranice, što sve rade mladi ljudi i kako nastaju projekti mladih u kulturi i umjetnosti.

Dodatno, na kampu ćeš čuti više o planiranim radionicama primijenjenog dizajna, multimedije i novinarstva, te plesno-scenskih radionica, u koje se možeš uključiti te ćeš biti u mogućnosti da se družiš i razmjenjuješ ideje. Od planiranih radionica možeš se odlučiti za jednu ili više njih, možeš se čak prijaviti za sudjelovanje na svim radionicama.

Prijavi se što prije jer su mjesta ograničena, program je zanimljiv, a društvo će biti još bolje.

Rok za prijavu na Kamp je 5.5.2018.

Prijavi se online: https://docs.google.com/forms/d/1-Oq4Wn3AuB-q8XF-WBKfBo57LV9zbZXauFdc27OMhvw/viewform?edit_requested=true

Prijavite se možeš i putem prijavnice koju ćeš ispuniti i poslati na: kultura@proni.hr

Dodatne informacije o projektu, kampu te radionicama u koje se možeš uključiti nakon kampa saznaj ovdje.

Treba ti više informacija ili imaš neko pitanje slobodno nam se javi na: kultura@proni.hr ili nam pošalji poruku na facebook Pokretne slike umjetnosti i kulture.   Možeš nas i lajkati pa tako biti na vrijeme informiran o svima planiranim aktivnostima u okviru projekta.

Projekt “Pokretne slike umjetnosti i kulture ” provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje. Projekt se provodi u okviru Europskog socijalnog fonda, a traje od veljače 2018. do kolovoza 2019. godine. Vrijednost projekta je 778.930,45 HRK.

 

*****Nauči (ili preporuči) FOTOGRAFIRATI, SNIMATI, MONTIRATI, istraži što je VAP-NOP, sudjeluj u povijesnom nastanku koreografije najstarijeg oblika plesa na svijetu, nauči što je dizajn i kako tradicijske elemente oživjeti modernim dizajnom, i budi dio tima Promjenotvorci i unesi promjenu u svoj život i život ove regije. Procjeni i razvij svoj ekonomski potencijal. Poveži se s drugima u svrhu buduće suradnje.***

… BIRAJ ŠTO TE VOLJA JER UMJETNOST JE BITI KULturan!!…

#KULtura