Info-centar za mlade Osijek i osječki Erasmus student network pozivaju sve kvizoljupce na Pub kviz za mlade, pod nazivom PUT POD NOGE! koji će se održati 2. studenoga 2022. (srijeda) u 20.00 sati u Caffe & night baru IN, u Osijeku, S. Radića 28.

Kviz će voditi dvoje naših privremenih mladih sugrađana iz Španjolske, strani volonteri PRONI Centra za socijalno podučavanje – Angeles Madueno Triguillos i Enrique Martos Sanchez.

Kako smo u Europskoj godini mladih, a mladi osječani redovito iskazuju svoju želju za „osvajanjem“ europskih zemalja (kroz različite programe i aktivnosti, a sve u svrhu učenja, usavršavanja i osobnog razvoja), tema ovog izdanja pub kviza bit će – Europa kao najpoželjnija destinacija za mlade. A sudionici kviza će moći provjeriti svoje znanje o europskim zemljama, njihovim povijesnim, kulturnim i inim znamenitostima, a sve kako bi se pripremili za možebitno putovanje.

Naravno, usput će dobiti informaciju o Europskoj godini mladih i  kako na svoju željenu destinaciju – besplatno otputovati.

Zato, okupite svoju ekipu (od 4 natjecatelja) , prijavite se putem prijavnice ovdje: https://bit.ly/3Dbfny7 –  do utorka, 1. studenoga.  

Osim dobre zabave na kvizu, svi sudionici imaju jedno besplatno piće i priliku za nešto naučiti i informirati se.  Naravno, najuspješnije očekuju nagrade – bonovi za pizzu, piće, kino ulaznice… Radni jezik bit će jednostavni engleski.

Aktivnost  se održava u svrhu promocije Europske godine mladih, a financira ju Agencija za mobilnost i programe EU.