Kao rezultat razmjene informacija na sastanku Savjetodavnog odbora Regionalnog info-centra za mlade Osijek, PRONI Centar / RICM Osijek uključen je u koordinaciju “Legiranje, ne drogiranje”.  U prostorijama Policijske uprave osječko-baranjske 04. studenog 2014. održan je sastanak Koordinacije kojemu su nazočili predstavnici Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, Centra za zdravstvenu zaštitu mentalnog zdravlja, prevencije i izvanbolničkog liječenja ovisnosti, Upravnog odjela za…

…zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije,  Gradskog društva Crvenog križa u  Osijeku, Savjeta mladih osječko-baranjske županije, Savjetamladih Grada Osijeka, Medicinskog fakulteta u Osijeku, Centra za nestalu i zlostavljanu djecu, Udruge Ne ovisnost, PRONI centra, te  Odjela prevencije Policijske uprave osječko-baranjske.

Sastanak Koordinacije je održan s ciljem utvrđivanja i dogovora o različitim preventivnim aktivnostima koje će se provoditi tijekom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti sa svrhom senzibiliziranja javnosti na problem ovisnosti.