U okviru projekta “Nasilje? Ne, hvala!“, kojeg u suradnji s partnerima iz Osječko-baranjske (Volonterski centar Osijek), Vukovarsko-srijemske (Mirovna grupa mladih “Dunav”) te Sisačko-moslavačke županije (Koordinacija udruga mladih Sisak i Obiteljski centar SMŽ) provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje, u pripremi je provedba kreativnih radionica – video, glazbena, umjetnička, dramska, plesna i radionica DJ-inga, s ciljem prevencije nasilja među mladima.

Budući da su navedene radionice namijenje mladima, cilj nam je na što kvalitetniji način provesti iste, kako bi sudionici po završetku radionica mogli izraditi i prezentirati svoje uradke sukladno temi radionice na kojoj sudjeluju.

Plan nam je provesti 15 video radionica (po 5 u svakoj županiji), 10 glazbenih i 10 umjetničkih u Sisačko-moslavačkoj županiji, grad Sisak, 28 dramskih u Osječko-baranjskoj, grad Osijek, te 28 plesnih i 28 radionica DJ-inga u Vukovarsko-srijemskoj županiji, grad Vukovar.

Stoga, ukoliko ste zainteresirani, imate iskustva i talenta u određenom području, prijavite se za voditelja jedne od navedenih radionica.

Popunjenu prijavnicu i životopis pošaljite najkasnije u ponedjeljak 28.listopada na e-mail adresu: vukovar@proni.hr

Prijavnicu preuzmite ovdje.

Projekt „Nasilje? Ne, hvala!” financiran je sredstvima Europske unije kroz program IPA 2010 – Potpora naporima organizacija civilnog društva za prevenciju nasilja među mladima i djecom te za njegovanje volonterstva među mladima, te sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovoran PRONI Centar i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.