U okviru projekta “Nasilje? Ne, hvala! “ , kojeg u suradnji s partnerima iz Osječko-baranjske (Volonterski centar Osijek), Vukovarsko-srijemske (Mirovna grupa mladih “Dunav”) te Sisačko-moslavačke županije (Koordinacija udruga mladih Sisak i Obiteljski centar SMŽ) provodi PRONI Centar za socijalno podučavanje, planirana je izrada promotivnog materijala u svrhu provedbe javne kampanje “Nasilje? Ne, hvala!”.

Budući da će se spomenuta kampanja provoditi tijekom cijelog trajanja provedbe projekta na području sve tri županije na kojima se project provodi, cilj nam je provesti što prepoznatljiviju kampanju.
Stoga, ovim putem pozivamo, ukoliko ste zainteresirani, imate iskustva i talenta u području dizajna, da se prijavite za izradu loga projekta.

Popunjenu prijavnicu i životopis pošaljite najkasnije u ponedjeljak 17.lipnja na e-mail adresu: vukovar@proni.hr; broj faxa: 032/441-612 ili donesite osobno u ured PRONI Centra u Vukovaru ili Osijeku.

Prijavnicu preuzmite ovdje .

Projekt „Nasilje? Ne, hvala!” financiran je sredstvima Europske unije kroz program IPA 2010 – Potpora naporima organizacija civilnog društva za prevenciju nasilja među mladima i djecom te za njegovanje volonterstva među mladima, te sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Za sadržaj objavljen na ovim stranicama je isključivo odgovoran PRONI Centar i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.