U četvrtak, 8. svibnja 2008. održat će se prvi susret – uvodna radionica, odabranih kandidata obrazovanja za Agro-turističke animatore/organizatore zajednice.

 

U ponedjeljak, 12. svibnja 2008. započinje prvi blok predavanja u sklopu ovog atraktivnog obrazovanja.

U četvrtak, 8. svibnja 2008. održat će se prvi susret – uvodna radionica, odabranih kandidata obrazovanja za Agro-turističke animatore/organizatore zajednice. Uvodna radionica održat će se u prostorijama Regionalnog Info-centra za mlade u Osijeku, Ribarska 1, u 18 h, a tijekom iste kandidati će se međusobno upoznati, dobiti dodatne informacije o programu obrazovanja, PRONI Centru, predavačima, radnim materijalima, njihovim obvezama, te drugim aktivnostima u okviru programa YES – Potpora zapošljavanju mladih.

 

– Započinje obrazovanje:

 

Nakon završenog procesa odabira kandidata, 12. svibnja 2008., u prostorijama Regionalnog Info-centra za mlade u Osijeku, Ribarska 1, započinje obrazovanje za Agro-turističke animatore/organizatore zajednice.

Kandidati će započeti proces učenja kroz prvi blok predavanja na temu “Mapiranje zajednice i istraživanje potreba” u trajanju od 18 sati. Predavanja će se odvijati ponedjeljkom, srijedom i petkom u popodnevnim satima.

Prva predavanja vodit će Hana Abebe i Irena Mikulić.

Dragi naši, odabrani, vidimo se u Ribarskoj 1!!! Počinjemo na vrijeme!