Završnom konferencijom u Starim Mikanovcima ujedno je i završen jednogodišnji projekt “Reci NE”.

Bila je to prilika okupljenima da se predstave rezultati projekta, koji je kroz provedbu brojnih obrazovnih aktivnosti i edukativno – terenskih posjeta namijenjenih djeci, mladima, roditeljima i široj zajednici imao za cilj promovirati zdravlje i prevenciju u odnosu na ovisnosti o drogama, alkoholu, duhanskim proizvodima te kockanju uz primjenu modernih tehnologija te na taj način podići svijest građana Starih Mikanovaca o brizi za vlastito zdravstveno stanje koje će u konačnici dovesti do poboljšanja zdravstvenog statusa građana Hrvatske.

Kroz aktivnu suradnju nositelja projekta – Općina Stari Mikanovci i PRONI Centra u ulozi partnera te vanjskih suradnika na projektu nastali su i mnogobrojni rezultati, a isti su sažeti u promotivni video naziva “Reci NE” – video koji ima poruku!, koji je također prezentiran na završnoj konferenciji.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije kroz Europski socijalni fond – Poziv Promocija zdravlja i prevencija bolesti – faza 2. Ukupna vrijednost projekta je 387.466,97 kn. UP.02.2.1.08.0112.