Pozivamo mlade (od 15 do 30 godina) i donositelje odluka s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije na sudjelovanje u uvodnom javnom događanju, na kojemu će moći dati svoj doprinos raspravi na temu informiranja mladih.

Uvodna konferencija projekta Informacija za sve u Osijeku će se održati 5. travnja 2023. godine, s početkom u 10 sati), u prostoru Stare Pekare u Osijeku, u Tvrđi, Trg Vatroslava Lisinskog 11.

Prijaviti se možete putem prijavnice ovdje: https://tinyurl.com/4mwswsd6 do 31. ožujka 2023.

Troškovi puta biti će refundirani. Broj sudionika je ograničen te Vas molimo da nam se što prije javite s povratnom informacijom.

Početkom ove godine započeli smo s provedbom projekta koji ima za cilj podići razinu kvalitete života mladih na području OBŽ i VSŽ, s naglaskom na teže dostupne mlade u manjim i ruralnim sredinama, kroz definiranje modela informiranja mladih, u strukturiranom dijalogu između mladih (koji su krajnji korisnici) i donositelja odluka s područja tih zajednica (koji su glavni pružatelji relevantnih informacija).

Bilo bi nam iznimno drago kada biste prepoznali naša nastojanja da se i na ovaj način približimo mladima, te zajednički damo podršku mladima, na način da unaprijedimo sustav informiranja mladih te omogućimo da relevantne informacije dođu do što većeg broja mladih, posebice onih teže dostupnih.

Ova aktivnost održava se u sklopu  projekta Informacija za sve koji je sufinanciran kroz Erasmus+ program, a nositelj projekta je PRONI Centar za socijalno podučavanje.