Nova godina donosi i nove projekte. S prvim danima siječnja započeli smo provedbu novog projekta pod nazivom Informacija za sve.
Projekt “Informacija za sve” ima za cilj podići razinu kvalitete života mladih na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, s naglaskom na teže dostupne mlade u manjim i ruralnim sredinama, kroz definiranje modela informiranja mladih, u strukturiranom dijalogu između mladih i donositelja odluka s područja tih zajednica.

S ciljem što učinkovitije provedbe projekta oformljen je projektni tim sačinjen od voditeljice i asistentice projekta, 2 volontera (po jedan iz svakog grada – Osijek i Vukovar) te 2 predstavnika Savjetodavnih odbora (po jedan iz svakog grada).

Na prvom sastanku projektnog tima nakon upoznavanja i predstavljanja projekta te upoznavanja sa svim projektnim aktivnostima, članovi su zajednički kreirali Istraživanje o razini i potrebama informiranosti mladih na području OBŽ i VSŽ. Dodatno je određeno vrijeme istraživanja ( 13.-26.2.2023.) te način provedbe istog.

Istraživanju možete pristupiti na linku

Nositelj projekta je PRONI Centar za socijalno podučavanje, u suradnji s dionicima članovima Savjetodavnog odbora Regionalnog info-centra za mlade Osijek i Info centra za mlade Vukovar.

Trajanje projekta: od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. godine.

Sufinancirano sredstvima programa Europske unije Erasmus+